LA DOLCE VITA GUSTO

Recentebeoordeling


2 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Dolce Vita Gusto. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 0:44 Echt belachelijk hoe lang je moet wachten op een bestelling. Ik moest meer dan 90 minuten wachten op een pasta. Als je niet kan leveren in de tijd welke je benoemd neem dan tenminste contact op met je klanten. echt belachelijk!
22 jun 2024 om 18:22 Bezorging was sneller dan was aangegeven, mooi dus. Pizza s goed heet en heerlijk op smaak, de echtdd en Italiaanse smaken.
11 jun 2024 om 3:00 Ik heb besteld maar ik heb geen gekregen ik bel naar de bedrijf ze hebben echt geen respect
2 mei 2024 om 21:38 Was koud bij aankomst. Patat ipv rijst, droge kipstukjes ipv een paar stukken gegrilde kip. Wel goede verse salade, maar dressing was vooral olijfolie
20 apr 2024 om 19:34 Hoewel ik de cola had besteld en betaald, werd deze niet geleverd.
5 apr 2024 om 2:23 Ui was niet gesneden en eten was koud
2 apr 2024 om 13:35 De slechtste pasta die ik ooit in mijn leven heb gegeten
10 mrt 2024 om 16:10 Ze waren telaat en het eten was niet goed klaar gemaakt geeen aanrader!!!
7 mrt 2024 om 21:12 Kon op deze pagina maximaal 90 Minuten aangeven dat het duurde voordat de bestelling kwam maar het was werkelijke het dubbele hiervan. Het duurde letterlijk 3 uur. En de pizza was steenkoud en de pasta was pislauw en tot snot gekookt.
4 mrt 2024 om 7:20 Het was echt ronduit schandalig! Moesten dik anderhalf uur wachten. Nergens een telefoon nummer te vinden om te bellen hoelang het nog zou gaan duren. Kregen een pasta carbonara dat was pennen met een plak ham. Dat jullie nog eten mogen verkopen !
3 mrt 2024 om 20:08 Broodje doner: taaie mini kip stukjes, alsof de doner eigenlijk op was maar ze nog een paar stukjes vonden op de plaat eronder. Pasta 4 kazen: smakeloos rubber. Echt heel slecht!
1 mrt 2024 om 13:33 Ik heb letterlijk 3 uur moeten wachten tot me bestelling kwam er werd gezegd dat mijn bestelling 2:49 werd geleverd maar kreeg me eten pas rond 05:15 ze zijn ook nog een onbeschoft en me eten was hardstikke koud super slechte tent