LA DOLCE VITA GUSTO

Recentebeoordeling


2 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Dolce Vita Gusto. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 23:56 Egt kk slecht wacht 2 uur heb de bezorger terug gestuurd met eten en krijg me geld terug
22 sep 2022 om 12:34 de pizza kwam koud en beetje verbrand. De bezorg tijd was niet normaal lang. Ik heb de plek 4 keer proberen te bellen en is niet opgenomen. Hele slechte klanten service. Geen aanrader.
13 sep 2022 om 14:29 Bezorging kwam anderhalfuur te laat en de pizzas waren niet te vreten
10 sep 2022 om 21:19 Bestelling is nooit bezorgd. Geld weg
6 sep 2022 om 23:57 Pizza's waren niet warm...salami was oud en smaak van ansjovis was het niet ..hele grote teleurstelling zeg!
2 sep 2022 om 8:12 Bestelling is nooit aangekomen, en ik ben blijkbaar niet de enige
7 aug 2022 om 15:14 Nummer 1 in heel de regio altijd overheerlijke pizzas
9 jul 2022 om 8:35 Bestel hier niet!! De bestelling is nooit aangekomen.
29 jun 2022 om 16:39 2,5 uur na bestelling. Bezorger stond tot 2x op verkeerde adres. Koude pizza om 13.30 's middags. zou om 12.00 uur bezorgd worden. Niet goed dus!!
12 jun 2022 om 22:25 I did not even recieve my order. I do NOT recommend this restaurant.
31 mei 2022 om 9:25 Goede service en warme pizza. Het was lekker en op tijd gekomen.
16 mei 2022 om 22:58 Drama ; nooit aan gekomen ! Niks bestellen hier.