LA DOLCE VITA GUSTO

Recentebeoordeling


1,5 sterren uit 85 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Dolce Vita Gusto. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 18:06 Ik heb de pizza nooit gekregen niet bestellen dus
28 jan 2023 om 11:05 heb 3 uur op mijn bestelling gewacht en het restorant was niet berijkbaar 30 keer gebeld geen gehoor 11 uur besteld zou 0:46 bezorgd moeten zijn komen ze om 2 uur snachts aankakken bestel hier nooit meer
27 jan 2023 om 14:45 Niet lekker Harde en koude droge pizza.
25 jan 2023 om 18:03 Ik kreeg de verkeerde pizza een vieze harde droge half verbrande Margarita ipv fruit d mer, heb de halve middag zitten bellen ze nemen expres niet op en bellen niet terug! Belachelijk dit oplichters
23 jan 2023 om 20:14 De patat was rauw en de kebab koud. Zeer zeer zeer een afrader!
22 jan 2023 om 21:29 Pizza was koud, kurkdroog en zonder tomaten saus. Ook de bezorging duurde bijna 2 uur. Ik kreeg van de bezorger wel wat friet erbij en wat drinken maar ook de friet was koud en zompig. Zeker geen aanrader
21 jan 2023 om 4:12 Helemaal niks ontvangen?? Ik wil me geld terug!
19 jan 2023 om 8:45 De eerste en ook de laatste keer dat ik hier bestel. Gadverdamme! Pizza’s besteld, maar kreeg bijna alleen maar deeg. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Oplichterij dit!
18 jan 2023 om 19:08 Kreeg niet al mijn eten en heeeeeel asociaal aan de telefoon
18 jan 2023 om 16:49 ik heb mijn eten niet eens gekregen en als ik bel neemt der niemand op! nooit meer bestellen
17 jan 2023 om 17:38 2 uur gewacht op me pizza hartstikke koud patat mayo erbij besteld mayo zat er niet bij en patat ook hartstikke koud probeer ze al sinds zaterdag te bellen maar nemen ook helemaal de telefoon niet op pas op met bestellen hier
13 jan 2023 om 10:14 -not greasy, but very dry pizza -the crust was hard, sometimes not edible -cold/lukewarm temperature when delivered -the pizzas were paperthin that I still felt hungry -garlic sauce to the pizzas was very nice